ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Veneers

Voor een natuurlijke uitstraling van uw tanden

Veneers

Veneers zijn esthetische vervangingen gebruikt om het voorste gedeelte van de tanden te bedekken en de glimlach te ontwerpen.

Veneers zijn dunne keramische “plaatjes” die bevestigd zijn aan de voorzijde van de tanden om de tekortkomingen van tanden te herstellen met minimale voorbereiding. Ze worden beschouwd als de beste oplossing voor  kleine esthetische gebreken aan de tanden, zoals tandverkleuring, scheuren of slijtage, alsook voor het opvullen van kleine spleetjes tussen de tanden en kleine orthodontische afwijkingen.

Behandeling voor veneers

Na overleg met de patiënt wordt het voorste gedeelte (minder dan 0,8 mm) van de tand zorgvuldig weggehaald en indien nodig worden de aangrenzende tanden gebleekt, een de afdruk van de tanden wordt genomen. De patiënt krijgt een tijdelijke veneer die hij of zij draagt tussen de twee bezoeken. Tijdens het volgende bezoek worden kleur en vorm gekozen en de nauwkeurig afgewerkte veneer wordt gecontroleerd en gecementeerd met de kleeftechniek op het speciaal geprepareerde voorste gedeelte van de tanden.

prekrasni zubi i osmijeh

TANDHEELKUNDIGE VENEERS - EEN UITSTEKENDE KEUZE VOOR EEN PERFECTE GLIMLACH

  • Porseleinen veneers worden gebruikt om op lange termijn de esthetiek van de tanden, lippen en het gezicht te verbeteren, wat de persoon onmiddellijk een jongere uitstraling geeft
  • De doorschijnendheid van porselein maakt het ideaal voor het nabootsen van de natuurlijke kleur van de tanden
  • De porseleinen basis is vlek-bestendig en is goed voor iedereen die regelmatig geniet van koffie, thee, rode wijn en sigaretten

Tandheelkundige veneers zijn een belangrijk aspect van de huidige esthetische tandheelkunde. Het vertegenwoordigt een alternatief voor tandheelkundige kronen.

Een tandarts kan een tandheelkundige veneer maken voor slechts één gebroken of verkleurde tand of meer veneers voor meerdere tanden om een esthetisch make-over te maken.

VERLENGDE GARANTIE op tandheelkundige veneers!

LEES MEER
zubne ljuskice
Zubne ljuskice, poliklinika Arena
promjena izgleda zuba pomoću zubnih ljuskica
Share with your friends
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

op + 385 1 6542 655, e-mail info@arenakliniek.nl of via online formulier.

Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail en een afspraak maken die voor u het beste past.

Vanja Mikić

CONTACT

info@arenakliniek.nl

HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Croatia)

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

STUUR ONS EEN AANVRAAG


x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.