ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Tandheelkundig toerisme

Moderne appartementen en transport

ACCOMMODATIE

Tijdens uw tandheelkundige ingrepen, zorgen we ervoor dat u zich comfortabel en thuis voelt.

Dit is de reden waarom we gratis accommodatie.

wi-fi
tv
ac
parking
h
h

VERVOER VOOR ONZE PATIËNTEN

ARENA polikliniek biedt volledige service, van de beste  tandheelkundige diensten tot georganiseerd accommodatie en vervoer, afhankelijk van de behoeften van onze patiënten.

ARENA SUPPORT CENTRE is hier om al onze patiënten te helpen met het organiseren van  hun reis naar de kliniek en om alles zo gemakkelijk mogelijk te maken.

U kunt elke dag contact opnemen met onze medewerkers,  zij zullen u voorzien van alle informatie met betrekking tot huisvesting en vervoer naar de ARENA polikliniek (per auto, trein, bus en vliegtuig).

De ARENA polikliniek is gelegen op een geweldige locatie, wat uw verblijf gemakkelijker, eenvoudiger en leuker zal maken.

Tijdens uw verblijf, zullen de medewerkers van het supportcenter en onze professionele medewerkers ervoor zorgen dat u gelukkig en ontspannen bent.

GOED OM TE WETEN!
Het meest modern winkel- en entertainmentcentrum in Zagreb, het winkelcentrum Arena ligt op slechts 2 minuten wandelen van de polikliniek. Met de Interspar supermarkt en een rijk gastronomisch aanbod voor ontbijt, lunch en diner, en alle entertainment faciliteiten, het Arena shopping centrum biedt alles wat u nodig heeft om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

More at www.arenacentar.hr

Share with your friends
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
    54
    Shares
x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.