ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Diagnose

De meest geavanceerde diagnostiek die 3D- en 2D-CBCT beelden levert

WAAROM ONS BEZOEKEN?

 • De meest nauwkeurige digitale afbeelding
 • Zonder afspraak of wachtrijen
 • De afbeelding opslaan op CD
 • ISO 9001:2015 certificaat
 • ICERITAS certificaat
 • Gratis parking

Digitale orthopantomograph beeldvorming en het genereren van röntgenfoto’s nemen slechts enkele minuten in beslag, dus het is niet nodig om een afspraak te maken.

Het enige wat je moet doen is ons bezoeken tijdens onze werkuren, maandag – vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 14:00 uur, Remetinečki Gaj 2k 10020 Zagreb (Novi Zagreb).

We hebben ervoor gezorgd dat het maken van de X-ray van uw tanden een snelle en comfortabele ervaring is, waarin alles is gewijd aan de tevredenheid van de patiënt.

Banner_Cranex
WAARVOOR WORDT EEN ORTHOPANTOMOGRAPH GEBRUIKT?

De orthopantomograph is een zeer belangrijk diagnostisch toestel dat de tandartsen helpt inzicht te krijgen in de huidige situatie van de mondholte en het maken van een behandelplan. Het kan worden gebruikt om de gedetailleerde toestand van de tanden en het omliggende zachte weefsel te tonen. Het is cruciaal tijdens tandheelkundige implantatie voor het bepalen van de toestand van het bot waarin het implantaat wordt ingebracht of voor de diagnose van ontstekingsprocessen. Het kaakbot heeft een gebogen structuur, maar de orthopantomograph geeft een recht en volledig beeld van de kaak.

HOE WERKT HET?

De 3D CBCT draait rond de patiënt en verzamelt gegevens door gebruik van röntgenstralen. Deze gegevens worden gebruikt voor reconstructie van een driedimensionaal (3D) beeld van de anatomie van de patiënt.

KWALITEIT VAN DE DIENSTVERLENING

De ISO 9001: 2015 en ICERTIAS Customers Friend certificaten zijn bewijzen van uitstekende kwaliteit van onze diensten.

Sorodex - profesionalno snimanje zubi
HOE VOORBEREIDEN VOOR ORTHOPANTOMOGRAPH FOTO?

Orthopantomograph beeldvorming vereist geen speciale voorbereidingen. Onze medewerkers zullen u alleen vragen om uw sieraden en andere metalen voorwerpen (voorwerpen die tijdelijk uitgenomen kunnen worden) af te nemen. Zwangere vrouwen moeten een toestemmingsformulier van de arts hebben die hun zwangerschap opvolgt en onze medewerkers over hun zwangerschap inlichten omdat het een speciale aanpak tijdens de beeldvorming vereist.

HOE LANG DUURT DE BEELDVORMING?

De procedure van het maken van 3D-CBCT beelden duurt ongeveer 30 seconden per kaak, terwijl de 2D digitale orthopantomograph ongeveer 10 seconden duurt. Het beeld wordt direct weergegeven en kan direct worden gezien door het personeel op hun monitors.

HOE LANG MOET U WACHTEN OP DE BEELDEN?

Omdat er geen wachttijden zijn, krijg je het beeld onmiddellijk mee op een CD nadat de beeldvorming is voltooid of wij kunnen ze versturen via e-mail.

Share with your friends
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  

VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

op + 385 1 6542 655, e-mail info@arenakliniek.nl of via online formulier.

Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail en een afspraak maken die voor u het beste past.

Vanja Mikić

CONTACT

info@arenakliniek.nl

HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Croatia)

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

STUUR ONS EEN AANVRAAG


x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.