ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Certificaten van uitmuntendheid

Uw tevredenheid met uw nieuwe glimlach is onze nummer één prioriteit!

ISO 9001:2015 CERTIFICAAT

ARENA kliniek is een houder van het ISO 9001: 2015 certificaat van het toonaangevende certificeringshuis in Kroatië – SGS ADRIATICA d.o.o.

ISO 9001: 2015 is de meest bekende standaard in de wereld, ook wel bekend als het systeem voor kwaliteitsmanagement voor producten en diensten. Het omvat de organisatorische eisen waaraan de ARENA kliniek voldoet.

Deze eisen hebben betrekking op de documentatie in verband met  de kwaliteit van producten en diensten, apparaten en machines, werknemers, arbeidsomstandigheden, procedures, eisen van patiënten, naleving van wettelijke verplichtingen etc.

Sinds oktober 2013 is ARENA kliniek ook een houder van het SGS Certificaat, er werd vastgesteld dat de tandheelkundige diensten op het gebied van de parodontologie, implantologie, prothesen, orthodontie en kaakchirurgie alle voldoen aan de criteria van ISO 9001: 2015.

Het ISO 9001: 2015 certificaat is een bewijs van de hoge kwaliteit van de dienstverlening.

ISO Certifikat
Prijatelj klijenata

ICERTIAS CUSTOMER'S FRIEND CERTIFICAAT

Top niveau van de uitrusting en professionaliteit gaan gepaard met individuele benadering van patiënten bij wie een goede lange-termijn relatie en wederzijds vertrouwen worden gekoesterd.

Talrijke positieve reacties op de officiële website en sociale netwerken bevestigen het niveau van tevredenheid van onze patiënten met de behaalde resultaten.

Afgezien van de ISO 9001: 2015 certificaat als bewijs van uitmuntendheid, hebben we ook het Customer’s friend certificaat van ICERTIAS, die de kwaliteit van onze dienstverlening en de relatie met onze patiënten bevestigt.

We hebben het certificaat van Customer’s friend ICERTIAS ontvangen als een bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening en de bijzondere relatie met onze patiënten.

WIJ ZIJN DE EERSTE TANDHEELKUNDIGE KLINIEK EN GEZONDHEIDSINSTELLING IN DE WERELD DIE DIT CERTIFICAAT HEEFT ONTVANGEN!

ICF_CERTIFIED_WE-CARE_2021

Voor verificatie van Customer`sFriend certificaat kliniek ARENA bezoek >>LINK<<

AAA

Voor authenticatie van Bisnode AB solvabiliteit certificaat voor Polikliniek ARENA bezoeken deze >>LINK<<

Share with your friends
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

op + 385 1 6542 655, e-mail info@arenakliniek.nl of via online formulier.

Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail en een afspraak maken die voor u het beste past.

Vanja Mikić

CONTACT

info@arenakliniek.nl

HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Croatia)

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

STUUR ONS EEN AANVRAAG


x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.