ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Behandelkamers

Equipped for all types of dental procedures

Behandelkamers

De ARENA tandheelkundige kliniek heeft 11 behandelkamers. Ze zijn ontworpen om alle tandheelkundige problemen op te lossen. Ze zijn niet alleen modern uitgerust, maar ook op maat gemaakt voor de patiënt zodat ze zich er goed voelen. Alle protocollen zijn gestandaardiseerd en altijd van hetzelfde kwaliteitsniveau, in overeenstemming met de ISO-normen waarvan we al 5 jaar drager zijn.

De veiligheid en bescherming van de patiënt staan altijd op de eerste plaats. Om deze reden worden alle instrumenten in de klinieken gesteriliseerd en gedesinfecteerd in een ruimte die uitsluitend voor dat doel is ontworpen of andere spullen worden eenmalig gebruikt (schorten, handschoenen, maskers, brillen, pompen, anesthesienaalden, naalden voor wortelkanaalbehandelingen, enzovoort). Andere artikelen en delen van meubels waarmee patiënten in contract komen worden ook gedesinfecteerd.

Individualni pristup kod ugradnje zubnih implantata

11 MODERNE BEHANDELKAMERS

Uitgerust voor alle soorten van tandheelkundige ingrepen
Share with your friends
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

op + 385 1 6542 655, e-mail info@arenakliniek.nl of via online formulier.

Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail en een afspraak maken die voor u het beste past.

Srećko Srdjak - ravnatelj poliklinike

CONTACT

info@arenakliniek.nl

HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Croatia)

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

STUUR ONS EEN AANVRAAG


x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.