ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Over ons

Top tandheelkundig centrum

Tandheelkundige kliniek Arena

ARENA tandheelkundige kliniek is een gespecialiseerde zorginstelling met ISO 9001: 2015 certificering van kwaliteit voor parodontologie, implantologie, prothesen, orthodontie en kaakchirurgie.

Naast parodontologie, wat cruciaal is voor een leven lang behoud van de gezondheid van uw tanden, hebben we onze aandacht gericht op de esthetische en implantologische oplossingen, omdat een gezond en mooi gebit  de beste formule is voor een perfecte glimlach.

Omdat we van uw bezoek aan onze polikliniek een unieke en aangename ervaring willen maken, beschikt Arena tandheelkundige kliniek over een team van top specialisten die genieten van hun werk en het werken met hun patiënten, samen met het ondersteunend personeel dat altijd ter beschikking staat van hun patiënten.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Een glimlach vanuit het hart kost niets

Wij bieden onze patiënten top tandheelkundige oplossingen, blijvende ondersteuning door artsen, individuele aanpak, voorlichting over mondhygiëne, hoogwaardige materialen en garantie op alle implantologische en prothetische werken.

In aanvulling op ons eigen tandtechnisch laboratorium, 3D (CBCT) digitale orthopantomograph en diverse moderne behandelkamers, een ding om te benadrukken is de gespecialiseerde chirurgische ruimte waarin we onze implantologische en chirurgische procedures uitvoeren en die de patiënten een hoge kwaliteit post- en pre-operatieve zorg biedt, volgens de strengste normen ter wereld.

De aankomst aan tandheelkundige kliniek Arena is eenvoudig, er is een ruime parking aan de voorkant en toegang voor gehandicapten en ouders met kinderen.
We kijken uit naar uw komst omdat we weten dat we een nieuwe vriend en een mooie glimlach zullen maken!

Tandheelkundige kliniek Arena

13340

Implantaten met succes

4912

Succesvolle plaatsing van bruggen op implantaten

13

Top deskundigen in de tandheelkunde

7

Moderne onderzoekkamers

Arena poliklinika tim

Share with your friends
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

op + 385 1 6542 655, e-mail info@arenakliniek.nl of via online formulier.

Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail en een afspraak maken die voor u het beste past.

Vanja Mikić

CONTACT

info@arenakliniek.nl

HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Croatia)

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

STUUR ONS EEN AANVRAAG


x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.