ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Tandheelkundige implantaten

Het genezingsproces na implantatie duurt gewoonlijk 3 tot 6 maanden

Srećko Srdjak, dr.med.dent. spec. parodontologije ravnatelj poliklinike

Gedurende juw hele behandeling in de ARENA kliniek, wordt u begeleid  door de bekende deskundige tandarts Srećko Srdjak, Dr.med.dent. specialist in parodontologie.

Hij beslist over het behandelplan en de voorbereiding van de behandeling en leidt elke chirurgische ingreep, zodat onze patiënten bekend zijn met het verloop van de behandeling.

In de talloze tandheelkundige dienst aanbiedingen, is ARENA naar voren gestapt en voorziet het hun patiënten met een hoge kwaliteit tandheelkundige dienst en materialen die voldoen aan de hoogste normen.

Ons team van top specialisten geniet van hun werk en het werken met hun patiënten, evenals de ondersteunende medewerkers die altijd ter beschikking staan van hun patiënten, we  willen ervoor zorgen dat uw bezoek aan onze polikliniek een unieke en een zeer aangename ervaring is.

Neem gerust contact met ons op en wordt één van onze tevreden patiënten.

Srećko Srdjak, Dr.med.dent. specialist in de parodontologie, hoofd van de polikliniek

Een ideale oplossing

 • Voor personen ongelukkig met het verlies van één of meerdere tanden waarbij het niet nodig is de naburige gezonde en onbeschadigde tanden te behandelen.
 • Voor personen ongelukkig met hun klassiek kunstgebit, dat in veel gevallen, problemen veroorzaakt tijdens het kauwen en praten en dat op elk moment dreigt uit te vallen.

WAAROM ARENA?

 • Omdat de implantatie procedure wordt uitgevoerd door een team van top experts, onder leiding van een specialist in de kaakchirurgie
 • Omdat de implantologische procedure wordt uitgevoerd in een speciaal ingerichte operatiekamer en in overeenstemming met de hoogste normen (ISO 9001: 2015-certificaat)
 • Omdat er al honderden implantologische procedures uitgevoerd werden en jarenlange ervaring een garantie is voor veiligheid en vertrouwen
 • Omdat we een levenslange garantie bieden voor tandheelkundige implantaten
 • Omdat wij elke patiënt met veel zorg behandelen in een zeer comfortabele omgeving
 • Omdat we worden aanbevolen door onze tevreden patiënten uit kroatië en de buurlanden

DE VOORDELEN VAN TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN

Implantaten zijn een permanente oplossing - zodra ze zijn geplaatst kunnen ze een leven lang meegaan, mits een goed onderhoud van uw mondhygiëne en een geregeld bezoek aan de tandarts.

Het is niet nodig om de aangrenzende tanden te beschadigen – in tegenstelling tot de plaatsing van tandheelkundige bruggen, de implantaten vereisen geen behandeling aan de aangrenzende tanden, waardoor ze intact blijven.

Er is geen botafbraak – als een natuurlijke tand ontbreekt, kan bot slinken, wat uiteindelijk het uiterlijk verandert, dit kan worden voorkomen met implantaten

Schitterende verschijning – gezien het feit dat tandheelkundige implantaten volledig de natuurlijke tanden kunnen vervangen, kan het esthetische niveau volledig worden hersteld na het verliezen van een natuurlijke tand.

PLANNING VAN DE IMPLANTATIE

Vóór het plannen van de behandeling, is het noodzakelijk om de gezondheidstoestand van de patiënt te bepalen om mogelijke complicaties te voorkomen.

Daarom adviseren wij onze patiënten om hun medische aandoeningen aan de specialist te melden. In het planningsproces voor implantatie, moet je eerst een 3D-beeld orthopantomograph (CBCT) laten maken.  Op basis van het 3D-beeld krijgt de implantoloog een volledig inzicht in de huidige situatie.

Bij de beoordeling van de situatie, wordt het plan van de behandeling (implantatie) in samenspraak met de patiënt besloten en de termijn waarbinnen de behandeling moet worden uitgevoerd wordt bepaald.

De patiënt wordt geadviseerd over de postoperatieve fase en de duur van het herstel.

DE PRIJS VAN TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN

“Hoeveel kosten tandheelkundige implantaten?” Is de vraag die onze patiënten het vaakst stellen. We begrijpen deze zorg volledig.

De prijzen op de markt kan variëren als gevolg van verschillende redenen die verband houden met de prijzen van prothetische werken gedefinieerd door de tandtechnische laboratoria. Dit is de reden waarom onze polikliniek beschikt over een eigen tandtechnisch laboratorium, de state-of-the-art digitale 3D-orthopantomograph en CBCT, die ons in staat stellen om de volledige service aan onze patiënten aan te bieden, allemaal op één plaats en tegen een betaalbare prijs.

Om het al onze patiënten te vergemakkelijken, hebben we de kortingsprijs van 540€ voor implantaten.

U kunt ook andere prijzen van onze tandheelkundige diensten zien in onze Prijzenlijst.

MEER INFORMATIE OVER TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN EN IMPLANTOLOGIE

Implantologie is een tak van de tandheelkunde en tandheelkundige implantatie, het  is één van de meest moderne oplossingen vandaag de dag om te zorgen voor alle soorten van verlies van tanden, als het gaat over verlies van één of meerdere tanden of alle tanden.

De implantaten zijn speciale titanium schroeven die operatief zijn ingebed in het bot van de boven- en / of onderkaak. Tandheelkundige implantatie is één van de meest moderne oplossingen vandaag de dag om te zorgen voor alle soorten van verlies van tanden, als het nu gaat over het verlies van één tand of alle tanden.

Er zijn vele soorten van procedures en ze zijn allemaal individueel aangepast aan elke patiënt in overeenstemming met de hoogste normen in de wereld (ISO 9001: 2015-certificaat) en uitgevoerd in een speciaal ingerichte chirurgische kamer, terwijl de procedures worden uitgevoerd door topspecialisten in kaakchirurgie.

De implantatie procedure is een van de veiligste procedures in de tandheelkunde, met het slagingspercentage van 99%,  tandheelkundige implantaten kunnen een leven lang meegaan mits er een goede mondhygiëne wordt onderhouden.

Na tandheelkundige implantatie, willen we dat onze patiënten zich veilig en tevreden voelen, dat is de reden waarom we elke patiënt continu postoperatieve zorg en ondersteuning geven van onze artsen.

Een levenslange garantie op alle implantologisch werk!

Share with your friends
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  

VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

op + 385 1 6542 655, e-mail info@arenakliniek.nl of via online formulier.

Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail en een afspraak maken die voor u het beste past.

Vanja Mikić

CONTACT

info@arenakliniek.nl

HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Croatia)

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

STUUR ONS EEN AANVRAAG


x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.