ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Na de implantatie procedure

We willen dat onze patiënten zich veilig en tevreden voelen

Na de tandheelkundige implantatie, willen we dat onze patiënten zich veilig en tevreden voelen. Zo zorgen we ervoor dat elke patiënt post-operatieve zorg krijgt en continue steun van onze artsen.

Steun van de arts, behoud van een goede mondhygiëne en zorg zijn van het  grootste belang voor de duur van implantaten en dus patiëntentevredenheid.

Zubni implantati - metoda All-on-6
Nakon ugradnje zubnog implantata

NA DE CHIRURGISCHE PROCEDURE

Nadat de implantologische procedure is beëindigd en de lokale verdoving begint weg te trekken, raden we aan pijnstillers te nemen (Neofen forte, ketonal, Voltaren), maar NIET Andol of Aspirine omdat zij het bloeden verlengen.

Zwelling kan optreden na de procedure. In dit geval raden wij onze patiënten aan om de zwelling op de geopereerde plek met ijs in een plastieken zak of koude compressen te koelen tijdens de eerste twaalf uur na de ingreep in series van 20 minuten, met tien minuten pauze tussen de sessies.

Wij adviseren u om uw mond niet te wassen de hele dag na implantatie.

Voor postoperatieve hygiëne van de wond, is het noodzakelijk om een zeer zachte tandenborstel en interdentale borstel te gebruiken met geplastificeerde draden die niet schadelijk zijn voor het tandheelkundig implantaat en grondig de aangrenzende tanden te borstelen zodat de wond niet vervuild wordt.

Als het bloeden stopt de volgende dag, is het noodzakelijk om de mond elke 4 uur te spoelen   met saliethee of op chloorhexidine gebaseerd mondwater. Het wordt aanbevolen dat u de mond spoelt met de genoemde vloeistoffen gedurende ten minste twee weken.

Het is belangrijk om regelmatig een goede mondhygiëne van de tanden te onderhouden.

Postoperativna njega - lijekovi

MONDVERZORGING VAN TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN

Elke patiënt is verantwoordelijk voor een goede mondhygiëne, er zijn bepaalde regels voor de garantie, aangezien in de meeste gevallen de duur van implantaten uitsluitend afhankelijk is van een goed onderhoud van mondhygiëne.

Hoe te zorgen voor een goede mondhygiëne na tandheelkundige implantaten?

De methode voor het handhaven van mondhygiëne na tandheelkundige implantaten is niet anders dan de normale mondhygiëne van de eigen natuurlijke tanden. Binnen de eerste twee weken na de ingreep, raden we het gebruik van producten voor professioneel onderhoud van de mondhygiëne aan, dat wil zeggen producten voor post-operatieve zorg van de wond, dit is iets waar onze specialisten u van op de hoogte zullen brengen.

Čišćenje zubnog implantata - oralna higijena
Oralna higijena zubnog implantata

Wat houdt een goed onderhoud van mondhygiëne in?

Goed onderhoud van de mondhygiëne omvat regelmatig tanden poetsen, in de ochtend en ‘s avonds, met behulp van tandzijde en mondwater. Afgezien van dit, is het noodzakelijk om een regelmatige controle te doen en om tandsteen en plaque te verwijderen, minstens twee keer per jaar.

Tandheelkundige implantatie is een van de veiligste procedures op het gebied van de tandheelkunde, met het slagingspercentage van 99%, tandheelkundige implantaten kunnen een leven lang meegaan als de mondhygiëne goed wordt onderhouden.

Share with your friends
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

op + 385 1 6542 655, e-mail info@arenakliniek.nl of via online formulier.

Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail en een afspraak maken die voor u het beste past.

Vanja Mikić

CONTACT

info@arenakliniek.nl

HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Croatia)

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

STUUR ONS EEN AANVRAAG


x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.