ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Tandsieraden

Voor een glimlach zo glanzend en eeuwig als diamanten

Zubni nakit i prekrasan osmijeh

Tandsieraden voor een prachtige glimlach

Tandsieraden of Skyce zijn zeer populair tegenwoordig, vooral onder jongeren, omdat ze een bijzondere flair geven aan uw glimlach!

Zircons of zelfs echte diamanten kunnen dienen als tandheelkundige sieraden.

Het plaatsen van een zirkoon op een tand is volledig pijnloos, snel en eenvoudig. Zirkonen zijn er in verschillende kleuren, ze worden vastgelijmd aan tanden en de tanden worden niet beschadigd in het proces. De discrete glans en de schoonheid van zircons zal de aandacht van elke persoon trekken die gericht is op uw glimlach.

Er zijn verschillende types tandheelkundige sieraden die zijn bevestigd aan het oppervlak van een tand met behulp tandheelkundige lijm, waardoor de tanden geen extra voorbereiding vereisen. Tandsieraden worden geplaatst op de voorzijde, het zichtbare gedeelte van de voorste boventanden.

Goed om te weten!
Tandheelkundige sieraden kunnen ook bij kinderen worden geplaatst omdat ze de tanden niet beschadigen en de procedure  kort en eenvoudig is.
Zubni nakit
Zubni nakit za prekrasan osmijeh
Share with your friends
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

op + 385 1 6542 655, e-mail info@arenakliniek.nl of via online formulier.

Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail en een afspraak maken die voor u het beste past.

Vanja Mikić

CONTACT

info@arenakliniek.nl

HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Croatia)

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

STUUR ONS EEN AANVRAAG


x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.