ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Tanden bleken

Begin en eindig de dag met een glimlach

DE PHILIPS ZOOM TECHNOLOGIE IS BEWEZEN VEILIG, EFFICIËNT EN EEN SNELLE MANIER OM TANDEN TE BLEKEN

Het hebben van mooie en witte tanden is de droom van iedereen. Niet alleen geeft een mooie glimlach meer zelfvertrouwen, maar het is ook een belangrijk onderdeel van de algehele gezondheid. Daarom beslist een groot aantal van onze patiënten om hun tanden te laten bleken.

BESCHRIJVING EN UITVOERING VAN DE PROCEDURE

Tanden bleken is een esthetische tandheelkundige behandeling die de bestaande tandkleur verandert in enkele tinten lichter. De tanden kunnen op vele manieren en met verschillende methoden worden gebleekt, maar met de Philips ZOOM-technologie is het resultaat van het bleken van de tanden het meest efficiënt en is het na slechts 45 minuten zichtbaar. Maximaal 8 tinten lichtere kleur kan worden bereikt, afhankelijk van de tandglazuurconditie en De genetische aanleg voor tandgevoeligheid bij de patiënt. Samen met prothetische oplossingen is deze behandeling één van de meest gevraagde esthetische behandelingen in de kliniek Arena. Het effect ervan kan jaren duren, maar het resultaat verschilt van persoon tot persoon en het meeste hangt af van de levensstijl van het individu.

Verschillende factoren kunnen leiden tot veranderingen van de tandkleur, van genetische en degeneratieve veranderingen, tekort aan vitamines en mineralen, tot antibiotica. Verder nog de consumptie van gekleurd voedsel en dranken, evenals veroudering. Een slechte tandheelkundige behandeling is ook één van de oorzaken van verkleuring van de tanden. In sommige gevallen kan de boosdoener voor donkerder tanden een slechte mondhygiëne zijn. Naast de jaarlijkse controles, adviseren tandartsen het gebruik van tandzijde en/of interdentale borstels aan en het gebruik van een tongpoetser om de vele bacteriën die zich daarop bevinden te verwijderen. Raadpleeg uw tandarts vaar advies over welke tandenborstel en tandpasta u het beste gebruikt.

KANDIDATEN

De behandeling is ideaal voor mensen met natuurlijke en gezonde tanden. De leeftijdsgrens voor het starten van het bleken van tanden is 16 jaar en ouder. Onze tandartsen raden het niet aan bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Voordat de tanden worden gebleekt, moet de patiënt een gezond gebit hebben. Als de patiënt een professionele reiniging, het verwijderen van tandsteen, het polijsten van tanden of tandheelkundige behandeling van cariës nodig heeft, is het belangrijk om dat te doen vóór het bleken.

Voorafgaand aan de behandeling moet de tandarts beoordelen of u geschikt bent voor het bleken van uw tanden.

NA DE INGREEP

Na het bleken van de tanden is het belangrijk om u aan de basisinstructies te houden om uw glimlach zo lang mogelijk wit te houden. Tot 30 minuten na de operatie wordt het afgeraden om voedsel of drank te consumeren en tot 24 uur na de behandeling is het aanbevolen om het eten van gekleurde voedingsmiddelen en dranken te vermijden (rode wijn, Coca-Cola, koffie, tabaksproducten, donkere thee, gekleurde sappen, citrusvruchten). Zodra de tanden gebleekt zijn, is het het beste om gekleurde mondspoelingen en gekleurde tandpasta te vermijden, zodat het gewenste effect wordt behouden. Aan de andere kant raden we aan om de volgende voedingsmiddelen te consumeren: water, groene thee, wit brood, rijst, pasta, aardappelen, wit vlees, appels, bananen en dergelijke.

Het is belangrijk om te benadrukken dat bleken niet de kleur van kronen, bruggen, facings en vullingen zal veranderen, dus aan het eind van de procedure moeten ze worden vervangen door nieuwe.

De prijs van tanden bleken
Als u geïnteresseerd bent in het bleken van tanden, bekijk dan onze prijzen op www.arenakliniek.nl/prijslijst/ en regel uw afspraak door te bellen naar +31 623 99 09 01 (Nederland) of +32 489 47 50 55 (België).

Hou er rekening mee dat u niet in staat zal zijn om witte vullingen, kunsttanden etc. te bleken, maar uw natuurlijke tanden worden witter en uw glimlach zal zijn glans terug krijgen.

Share with your friends
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

op + 385 1 6542 655, e-mail info@arenakliniek.nl of via online formulier.

Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail en een afspraak maken die voor u het beste past.

Vanja Mikić

CONTACT

info@arenakliniek.nl

HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Croatia)

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

STUUR ONS EEN AANVRAAG


x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.