ZOEKEN OP SLEUTELWOORD

Esthetische tandheelkunde

Een snelle manier voor een prachtige glimlach

EEN STRALENDE MOOIE GLIMLACH

De moderne tijd, waarin schoonheid en jeugd, maatschappelijke vereisten zijn, wordt tandheelkunde haar rol geherdefinieerd in de gezondheidszorg in een esthetische tak van de geneeskunde.

Een stralende mooie glimlach is de beste indicator van de gezondheid, maar ook de sleutel tot een aantrekkelijk en jeugdige uitstraling. Gezonde witte tanden spelen een belangrijke rol, zowel in het professionele en privéleven.

ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE HOUDT IN:

 • tanden bleken – de wijze van witter maken van tanden wordt uitgevoerd met behulp van een whitening lamp of bleek materialen. Witte tanden dragen bij aan een gezondere en aantrekkelijkere gelaatsuitdrukking.
 • keramische veneers – de snelste en de meest populaire methode voor het toevoegen van schoonheid aan uw glimlach; ze verbeteren de kleur, de vorm en de positie van de tanden en voegen een nieuwe dimensie toe aan uw glimlach.
 • metaal vrije kronen – ze bieden de volledig natuurlijk-achtige kleur en vorm, prachtige breking en ze bevatten geen ``zwarte`` metalen, hetgeen verder bijdraagt aan hun esthetisch effect.
 • professionele gebitsreiniging en polijsten
 • `Smile design' en` Hollywood smile'

Wilt u een compleet nieuwe ervaring, prachtige nieuwe parelwitte tanden en een glinsterende glimlach? Een glimlach als ``Hollywood smile``

Smile Design

“Smile Design” is een modern concept gebruikt in de tandheelkunde bij een poging de glimlach van een patiënt te hervormen met behulp van een reeks van tandheelkundige ingrepen zoals het veranderen van kleur, positie en de vorm van de tanden.

Onze polikliniek heeft zich gespecialiseerd in esthetische oplossingen en door onze individuele aanpak en de samenwerking tussen de patiënt en de technicus vormen we de beste tanden en glimlach.

TANDHEELKUNDIGE DIENSTEN GEBRUIKT BIJ “SMILE DESIGN”

 • tanden bleken
 • composiet of keramische veneers
 • esthetische vullingen
 • tandheelkundige implantaten
 • Hollywood smile – esthetische tandheelkunde
Hollywood smile - estetska stomatologija

HOE ZIET DE ” SMILE DESIGN ” PROCEDURE ERUIT?

 1. Overleg met de specialist en de herziening van de toestand van de patiënt (tandheelkundige-status, gezondheidstoestand, radiologische documentatie) en, natuurlijk, wensen van de patiënt.
 2. Een demonstratie en suggesties van de behandeling en de noodzakelijke procedures, zoals tanden bleken, composiet of keramische veneers, esthetische vullingen, tandheelkundige implantaten etc.
 3. Visuele presentatie aan de patiënt en de definitieve afspraken met de patiënt.
 4. Een snelle en gemakkelijke creatie van een aangepaste oplossing
 5. Uitvoeren van de ideale oplossing voor de situatie van de patiënt

Laten we u de glimlach geven waar u altijd van droomde

Osmijeh svjetskih zvijezda - Hollywood Smile

Hollywood Smile

“Hollywood Smile” is de glimlach van beroemde sterren, acteurs en vips, bekend overal in de wereld voor één gemeenschappelijk ding- een perfecte glimlach en parelwitte tanden.

De “Hollywood Smile” zijn witte, juist geplaatste, rechte tanden, en om dezelfde glimlach te verkrijgen, dient men zich te houden aan de regels voor het maken van de ster-achtige glimlach.

VOOR EEN HOLLYWOOD SMILE MOET ALLES PRECIES GOED ZIJN!

 • ideale verhouding van lengte en breedte van de tanden
 • ideale distributie en positie van de tanden
 • ideale en regelmatige hoek en oriëntatie van de tanden
 • ideale verhouding tussen tanden lippen en gezicht

“Hollywood smile” is een esthetische procedure gebruikt om de vorm en kleur in het frontale oppervlakte te corrigeren en het impliceert over het algemeen gebruik van keramische veneers die populair zijn vanwege hun conservatieve benadering. Ze vereisen weinig of geen voorbereiding aan de tanden.

Ze zeggen dat een mooie glimlach alle deuren kan openen, want het is het eerste wat andere mensen zien als je praat. Het is dus geen wonder dat meer en meer mensen gebruik maken van corrigerende en esthetische procedures voor het verbeteren van hun glimlach.

Als u een glimlach wilt zoals een filmster, komt u naar onze polikliniek, raadpleegt onze specialisten en u krijgt de stralende glimlach van uw dromen!

prekrasni zubi i osmijeh
Share with your friends
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  

VOEL JE VRIJ OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

op + 385 1 6542 655, e-mail info@arenakliniek.nl of via online formulier.

Eén van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via telefoon of e-mail en een afspraak maken die voor u het beste past.

Vanja Mikić

CONTACT

info@arenakliniek.nl

HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb (Croatia)

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag 08:00 - 21:00 uur

STUUR ONS EEN AANVRAAG


x

Deze website maakt gebruik van cookies. Uw toestemming is noodzakelijk voor het gebruik van cookies, zodat wij onze website voor u kunnen onderhouden en verbeteren.